Ruokajakelu

Vuonna 1994 aloitin ruoka-aputyön tekemisen ja työ jatkuu edelleen. Tämän 28 vuoden aikana olen kohdannut monia tarinoita ja elämäntilanteita.

Perjantaisin hävikkiruokajako Korsossa, Urpiaisentie 7, Vantaa klo 16-18
Lauantaisin hävikkiruokajako Havukoskella, Eteläinen rastitie 5, Vantaa klo 14-15 (tauolla)

Jaamme elintarvikkeita joka viikko noin 5000 kg, vuodessa yhteensä noin 250 000 kg. Tavoitamme noin 300 hakijaa/vko, jotka vievät ruokaa myös perheilleen ja ystävilleen, yhteensä yli 1000 hengelle.

Tämän lisäksi kotijaot päivittäin esim. vanhuksille tai liikuntarajoitteisille resurssien mukaan. Myös 28 vuotta Vantaan työttömien joulujuhlia. Meillä on yli 50 vapaaehtoista työntekijää mukana toiminnassa.

Kiitämme yrityksiä, kauppoja ja lahjoittajia hyvästä panoksesta yhteisen avustustyön eteen! Ilman yrityksiä ja kauppoja sekä vapaaehtoistyöntekijöitä emme pystyisi auttamaan vähävaraisia ihmisiä näin. Kiitämme myös Vantaan kaupunkia tuesta ja varastotiloista Korson Urpiaisentiellä!

Avun tarve kasvaa koko ajan ja tänä vuonna myös Ukrainan sotapakolaiset tarvitsevat ruokakasseja. Tule mukaan auttamaan ja tekemään kanssamme parempaa huomista lähimmäisillemme!

Kiitollisin terveisin Timo ja tiimi

Yhteystiedot: Timo Valtonen p. 0400 635 860 / Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Katso kuvia ruokajakelusta

Lue Vantaan Sanomien juttu ruokajakelusta